Kampaamosta


Olaplex hoito hiuksillesi

Olaplex on kemiallisten käsittelyjen yhteydessä käytettävä tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Olaplex estää vahingoittumista ja korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia. Voit vaalentaa olaplexin avulla vielä vaaleammaksi.

 

Hiustenpidennykset   

Käytössämme Simply Natural- eurooppalaiset kuorimattomat aito hiuspidennys tuotteet, jotka takaavat laadukkaan, kestävän ja luonnollisen näköisen pidennyksen / tuuhennoksen sinulle. Teemme pidennyksiä teippi- ja sinettikiinnitys tekniikalla. 

 

Kynsistudiosta


Teksti

Kauneushoitolasta


UUTUUS:    Dermaplaning ihon kuorintahoito

Dermaplaning hoidossa käsitellään ihon pintaa. Tällä hoidolla saadaan kuorittua kuolleet ihosolukot tehokkaasti pois. Hoidon jälkeen ihosta tulee pehmeämpi ja sileämpi. Hoitotuotteet saadaan imeytymään paremmin ihoon. Hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle ja se soveltuu lähes kaikille. Ihanteellinen kuivalle iholle, jossa pintajuonteita, myös aknearpia saadaan häivytettyä tällä hoidolla. Sis. alkupuhdistus, dermaplanning hoito, seerumi, naamio ja loppuvoiteet. (Hoitoaika 1h)

Täydellinen kasvohoito 
Kasvohoito, joka räätälöidään täysin asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen/ultraääni/timanttimikrohionta, kasvo- ja decolteehieronta, kulmien siistiminen, hoitovoide, ampulli. Hoitoon kuuluu myös erikoisnaamio TAI kulmien- ja ripsien kestovärjäys.(Hoitoaika n. 1h 30 min)


Ultraääni kasvohoito 
Sis. alkupuhdistus, syväpuhdistus ultraäänellä, kasvojen hieronta, naamio, hoitovoiteet. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä.

Timanttimikrohionta 
Ihon pintapuhdistus, mikrohionta, kasvohieronta, naamio ja hoitovoide. (Hoitoaika 60min) Tehokas ihon kirkastaja ja uudistaja pintakuivalle ja huonosti toimivalle iholle. Tasoittaa ihonsävyä ja häivyttää mm. aknearpia.
 

Klassinen kasvohoito 
Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvojen hieronta, naamio, hoitovoiteet. (Hoitoaika n. 60 min) 

Ihonpuhdistus (mekaaninen/ultraääni) 

Ihon pintapuhdistus, kuorinta, ultraääni/mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide. (Hoitoaika n.30- 45 min)


Sarjahoidot 
Aknesta pahasti arpeutuneelle iholle tai hyvin epäpuhtaalle iholle suosittelemme ottamaan hoidot aina sarjahoitoina. Sarjahoitona saavutetaan iholle paremmat ja kestävämmät tulokset. Sarjahoito aloitetaan esim. Klassisella kasvohoidolla jonka jälkeen tehdään sarjahoidon jatkokäyntejä niin paljon kuin tarve vaatii. Yleensä noin 3-5 kertaa viikon tai parin viikon välein.

Sarjahoidon jatkokäynneillä ihoon tehdään: alkupuhdistus, mikrohionta/ultraäänipuhdistus. ja hoitovoide.

Käsihoito

Käsihoito sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hieronnan. 

Jalkahoito
Sisältää: jalkojen kylvetyksen, kovettumien poisto, hieronta, kynsien siistiminen/ lakkaus (Hoitoaika 1h)

Täydellinen jalkahoito 
Sisältää: jalkojen aromakylvyn, jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, säärien ja jalkaterien hieronnan, kynsien siistimisen, säärivahauksen tai parafiinin jaloille, kynsienlakkauksen. (Hoitoaika 1,5- 2h)

Parafiinihoito

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja , häivyttää uurteita ja ryppyjä. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Parafiinihoito on yhdistettävissä käsi- ja jalkahoitoon.

 

Hemmottelupaketti

Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito, joka sisältää kasvo- , jalka- ja käsihoidon. Kesto noin 3,5 h. 

 

VARTALON HOIDOT
 

Kuumakivihieronta (Kesto 1h 30 min)
Kuumakivihieronnassa yhdistyy klassisen hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin aktivoiden aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa. Lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikenikäisille.

Kuumakivihieronta selälle  (Kesto 45min)

Vartalon kuivaharjaus ja Kuumakivihieronta  (kesto 1h 45 min)
Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja vilkastutttaa pintaverenkiertoa ja näin ollen tehostaa kuumakivihieronnan vaikutusta. 

Suklaahieronta  (kesto 1h) 
Rentouttava vartalonhieronta luonnon suklaavoiteella. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa turvotusta, kosteuttaa tehokkaasti.

Puolihieronta (kesto 45min)
Puolihieronta sisältää selän, hartioiden ja niskan alueen hieronnan.


Caretech -ultraäänikavitaatio

Miellyttävä ja kivuton menetelmä rasvasolujen ja selluliitin lopulliseen poistoon. Caretech-kavitaation avulla nopeutetaan solujen toimintaa ja kiihdytetään kuona-aineiden poistumista hoidettavalta alueelta. Ihosta tulee kimmoisampi ja tasaisempi.Tyypillisimät hoitoalueet : vatsan alue, reidet sekä lantionseudun rasvakertymät. 

 

Ripsipidennykset

Klassiset ripsipidennys kuidut liimataan yksittäin omiin ripsiin, jolloin lopputuloksesta saadaan luonnollinen. Ripsien pituus, paksuus ja kaarevuus valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. (Käytössämme Magic Lashes)

Volyymiripsipidennys kuidut ovat huomattavasti ohuempia jolloin niitä voidaan laittaa useita yhtä ripseä kohti. Näin tuloksesta saadaan tarvittaessa hyvin luonnollinen tai puolestaan erittäin näyttävä.

 

 

 

Pigmentoinnit:


Pigmentointi on kulmakarvojen ja silmänrajausten pysyvää korostamista. Pigmentoinnissa ihon pintakerrokseen viedään pigmenttiä (Bioderm)-neulan avulla. Pigmentointi sopii sinulle jos haluat helpotusta arkeen ja haluat huolitellun ilmeen.

 

Pigmentoinnin värit ja muodot valitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Käytämme pigmentoinneissa pintapuudutetta, jotta hoito olisi asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä. Annamme aina mukaan hoitovoiteen ja tarkat kotihoito-ohjeet joiden kanssa pigmentoinnin parantuminen on vaivatonta. Pigmentointi vahvistetaan ensimmäisen kerran noin 5-6 viikon jälkeen, (meillä 1. vahvistus kuuluu aina hintaan). Ylläpitääkseen kaunista pigmentointia on suositeltavaa käydä vahvistamassa pigmentointi 1-2 vuoden välein.

 

Microblading 3D-kulmapigmentointi

Luonnollinen tekniikka, jossa ihoon piirretään yksittäisiä karvoja neulan avulla. Microblading sopii kaikille ja erityisesti niille jotka haluavat lisätuuheutta kulmiin.  Microblading vaatii uusinta käsittelyä noin vuoden välein.

Powder/ ombre kulmat

Powder pigmentoinnilla saadaan lisättyä kulmiin muotoa ja väriä todella luonnollisesti. Jättää meikatun näköisen jäljen. Sopii kaikille. Powder/ombre tekniikkaa voidaan yhdistää microbladingin kanssa. Tällöin saamme todella kauniin ja huolitellun lopputuloksen, niin että ultra ohuet karvat jäävät puuteritekniikan päälle.

Klassinen silmienrajaus

Ohut rajaus aivan ripsien tyvessä. Tuo syvyyttä katseeseen ja helpottaa kiireisiä aamuja.

Pehmeä yläluomenrajaus

Pehmeä yläluomenrajaus, jolla saadaan katseeseen näyttävyyttä. Ripsien tyveen pigmentoitu terävä rajaus häivytetään yläluomelle todella kevyesti. Sopii kaikille.

Ripsien tyvitäyttö

Ripsien tyvitäyttö korostaa ripsiä ja tuo syvyyttä katseeseen. Sopii kaikille.

Pigmentoinnin vahvistus

Ensimmäinen vahvistus kuuluu aina meillä pigmentoinnin hintaan. Teemme pigmentoinnin vahvistuksia vain meillä tehtyihin pigmentointeihin. 

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön