Kampaamosta


Olaplex hoito hiuksillesi

Olaplex on kemiallisten käsittelyjen yhteydessä käytettävä tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla.  Olaplex estää vahingoittumista ja korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia. Voit vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entsistä dramaattisemmin.

 

Hiustenpidennykset   

Käytössämme Simply Natural- eurooppalaiset kuorimattomat aito hiuspidennys tuotteet, jotka takaavat laadukkaan, kestävän ja luonnollisen näköisen pidennyksen / tuuhennoksen sinulle. Teemme pidennyksiä teippi- ja sinettikiinnitys tekniikalla. 

 

Kynsistudiosta


Teksti

Kauneushoitolasta


Täydellinen kasvohoito 
Kasvohoito, joka räätälöidään täysin asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen/ultraääni/timanttimikrohionta, kasvo- ja decolteehieronta, kulmien siistiminen, hoitovoide, ampulli. Hoitoon kuuluu myös erikoisnaamio TAI kulmien- ja ripsien kestovärjäys.(Hoitoaika n. 1h 30 min)


Ultraääni kasvohoito 
Sis. alkupuhdistus, syväpuhdistus ultraäänellä, kasvojen hieronta, naamio, hoitovoiteet. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä.

Timanttimikrohionta 
Ihon pintapuhdistus, mikrohionta, kasvohieronta, naamio ja hoitovoide. (Hoitoaika 60min) Tehokas ihon kirkastaja ja uudistaja pintakuivalle ja huonosti toimivalle iholle. Tasoittaa ihonsävyä ja häivyttää mm. aknearpia.
 

Klassinen kasvohoito 
Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvojen hieronta, naamio, hoitovoiteet. (Hoitoaika n. 60 min) 

Ihonpuhdistus (mekaaninen/ultraääni) 

Ihon pintapuhdistus, kuorinta, ultraääni/mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide. (Hoitoaika n.30- 45 min)


Sarjahoidot 
Aknesta pahasti arpeutuneelle iholle tai hyvin epäpuhtaalle iholle suosittelemme ottamaan hoidot aina sarjahoitoina. Sarjahoitona saavutetaan iholle paremmat ja kestävämmät tulokset. Sarjahoito aloitetaan esim. Klassisella kasvohoidolla jonka jälkeen tehdään sarjahoidon jatkokäyntejä niin paljon kuin tarve vaatii. Yleensä noin 3-5 kertaa viikon tai parin viikon välein.

Sarjahoidon jatkokäynneillä ihoon tehdään: alkupuhdistus, mikrohionta/ultraäänipuhdistus. ja hoitovoide.

Käsihoito

Käsihoito sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja hieronnan. 

Jalkahoito
Sisältää: jalkojen kylvetyksen, kovettumien poisto, hieronta, kynsien siistiminen/ lakkaus (Hoitoaika 1h)

Täydellinen jalkahoito 
Sisältää: jalkojen aromakylvyn, jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, säärien ja jalkaterien hieronnan, kynsien siistimisen, säärivahauksen tai parafiinin jaloille, kynsienlakkauksen. (Hoitoaika 1,5- 2h)

Parafiinihoito

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja , häivyttää uurteita ja ryppyjä. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Parafiinihoito on yhdistettävissä käsi- ja jalkahoitoon.

 

Hemmottelupaketti

Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito, joka sisältää kasvo- , jalka- ja käsihoidon. Kesto noin 3,5 h. 

 

VARTALON HOIDOT
 

Kuumakivihieronta (Kesto 1h 30 min)
Kuumakivihieronnassa yhdistyy klassisen hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin aktivoiden aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa. Lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikenikäisille.

Kuumakivihieronta selälle  (Kesto 45min)

Vartalon kuivaharjaus ja Kuumakivihieronta  (kesto 1h 45 min)
Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja vilkastutttaa pintaverenkiertoa ja näin ollen tehostaa kuumakivihieronnan vaikutusta. 

Suklaahieronta  (kesto 1h) 
Rentouttava vartalonhieronta luonnon suklaavoiteella. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa turvotusta, kosteuttaa tehokkaasti.

Puolihieronta (kesto 45min)
Puolihieronta sisältää selän, hartioiden ja niskan alueen hieronnan.


Caretech -ultraäänikavitaatio

Miellyttävä ja kivuton menetelmä rasvasolujen ja selluliitin lopulliseen poistoon. Caretech-kavitaation avulla nopeutetaan solujen toimintaa ja kiihdytetään kuona-aineiden poistumista hoidettavalta alueelta. Ihosta tulee kimmoisampi ja tasaisempi.Tyypillisimät hoitoalueet : vatsan alue, reidet sekä lantionseudun rasvakertymät. 

 

Ripsipidennykset

Klassiset ripsipidennys kuidut liimataan yksittäin omiin ripsiin, jolloin lopputuloksesta saadaan luonnollinen. Ripsien pituus, paksuus ja kaarevuus valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. (Käytössämme Magic Lashes)

Volyymiripsipidennys kuidut ovat huomattavasti ohuempia jolloin niitä voidaan laittaa useita yhtä ripseä kohti. Näin tuloksesta saadaan tarvittaessa hyvin luonnollinen tai puolestaan erittäin näyttävä.

 

 

 

Uutuudet:


Maxbrows 3D-pigmentointi

 

3D-pigmentointi eli microblading on koneeton pigmentointi menetelmä, jossa kulmakarvoja pigmentoidaan ihoon karva kerrallaan. Kyseinen tekniikka on hellävarainen ja todella  luonnollisen näköinen. Pigmentointi kestää ihossa 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä. Mittaamme ja muotoilemme kulmat , jonka jälkeen valitsemme asiakkaan kanssa yhdessä hänelle sopivan kulmien muodon ja värin. Annamme asiakkaalle aina mukaan kotihoito-ohjeet ja hoitovoiteen. Ensimmäisen kerran pigmentointi käsittelyitä tarvitaan aina kaksi, jotta väristä ja muodosta saadaan juuri oikeanlainen. Ylläpitääkseen pigmentointia olisi kulmille tehtävä vahvistus noin 10-12 kk välein. Kyseinen tekniikka on hyvin siedetty ja käytämmekin vain tunnettuja ja turvallisia Maxbrows tuotteita hoitolassamme.